Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη η εφετινή Πανελλήνια Σύνοδος των ΦΟΔΣΑ

Με θέμα «Η ώρα των λύσεων στη διαχείριση των απορριμμάτων», το τριήμερο 21-23 Ιουνίου - Παρών ο αναπληρωτής ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος

Στη Θεσσαλονίκη, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η 12η Πανελλήνια Σύνοδος των ΦΟΔΣΑ με θέμα «Η ώρα των λύσεων στη διαχείριση των απορριμμάτων».

Η Σύνοδος, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Olympia C» του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305), υλοποιείται από το Δίκτυο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δίκτυο ΦΟΔΣΑ) και τον Περιφερειακό Σύνδεσμο Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Σύνοδος τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ).

Το «παρών» στη Σύνοδο με χαιρετισμούς θα δώσουν, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Συνόδου, ΕΔΩ.

Δείτε το έντυπο συμμετοχής, ΕΔΩ.