Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη από σήμερα ο Μητσοτάκης - Το πρόγραμμά του

Θα επισκεφτεί την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης στις 10:00, το νοσοκομείο Παπαγεωργίου στις 11:00, ενώ στις 12:30 θα βρεθεί στο κέντρο της πόλης.

Με φορτωμένο πρόγραμμα αρχίζει από το πρωί η επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη για την 82η ΔΕΘ.

Θα επισκεφτεί την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης στις 10:00, το νοσοκομείο Παπαγεωργίου στις 11:00, ενώ αμέσως μετά, στις 12:30 θα κάνει ένα πέρασμα από το κέντρο της πόλης για να συνομιλήσει με πολίτες.

Στη 13:30, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με μαθητές που διακρίθηκαν στην Μαθηματική Ολυμπιάδα και με φοιτήτριες της Αρχιτεκτονικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που - στο πλαίσιο της διπλωματικής εργασίας τους - κέρδισαν ένα από τα πρώτα βραβεία σε παγκόσμιο διαγωνισμό αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού.

Το απόγευμα αναμένεται να έχει συναντήσεις στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει. Επίσης, στις 19:00 θα επισκεφτεί το Ίδρυμα Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα.

Το Σάββατο στις 11:00 είναι η καθιερωμένη επίσκεψη στα περίπτερα της ΔΕΘ και στις 19:30 η ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Την Κυριακή στη 13:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».