Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας - Θερμή υποδοχή από Τζιτζικώστα (vid)

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στις 12.30 έφτασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο χώρο διεξαγωγής του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου τον υποδέχτηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Οι δύο άνδρες είχαν μια σύντομη συνομιλία, προτού ο κ. Τσίπρας κατευθυνθεί στο δωμάτιό του. Καλωσόρισμα στον πρωθυπουργό έκανε στην είσοδο του ξενοδοχείου Grand Hotel ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου.

Το επιτελείο του πρωθυπουργού, παρουσία του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ρήγα και της διευθύντριας του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνας Νοτοπούλου, είναι σε σύσκεψη στο δωμάτιο όπου κατέλυσε ο κ. Τσίπρας, ενώ την ίδια ώρα οι συνεδρίες στις δύο αίθουσες του ξενοδοχείου συνεχίζονται κανονικά.

Στις 17.00 ο κ. Τσίπρας θα συμμετέχει σε σύσκεψη με τους υπουργούς που συμμετέχουν στο Συνέδριο και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στις 19.30 αναμένεται η κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού με την οποία θα ολοκληρωθούν οι εργασίες του Συνεδρίου.

Απόψε, έστω και εκτός προγράμματος, αναμένεται και τοποθέτηση (πριν τις δύο κεντρικές ομιλίες του κ. Τζιτζικώστα και του κ. Τσίπρα) στο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος πάντως δεν έχει έρθει ακόμη στο ξενοδοχείο.