Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη ο Ουάρντα: «Έτοιμος να παλέψω για τον ΠΑΟΚ»

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να βρεθεί στην προπόνηση

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται, όπως αναμενόταν, από το πρωί ο Αμρ Ουάρντα, προκειμένου να ενταχθεί και επισήμως στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα στο Κόπα Άφρικα, αφίχθη στη Θεσσαλονίκη ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Δικεφάλου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αμρ Ουάρντα δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μετεγγραφή του στους «ασπρόμαυρους» και εμφανίστηκε αποφασισμένος να δώσει τα πάντα, προκειμένου να προσφέρει στην ομάδα. «Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Θέλω να δώσω τα πάντα για ττην ομάδα. Χαίρομαι που ήρθα στη Θεσσαλονίκη. Είμαι ετοιμος να παλέψω!», είπε ο Αιγύπτιος μέσος.

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου αναμένεται να περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και, εφόσον προλάβει, θα δώσει το «παρών» στην προπόνηση του ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένη για τις 2.30 μ.μ.