Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη συνεδριάζει σήμερα η ΚΕΔΕ για τον «Κλεισθένης Ι»

Η συνεδρίαση της ΚΕΔΕ για το νομοσχέδιο «Κλεισθένης Ι» είναι προγραμματισμένη για τις 15:00, στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί σήμερα η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθεί το νομοσχέδιο «Κλεισθένης Ι», το Μακεδονικό και το Μεσοπρόθεσμο.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 15:00, στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας Λ. Κυρίζογλου θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την επικείμενη κατάθεση του Νομοσχεδίου «Κλεισθένης Ι»  από το Υπουργείο Εσωτερικών, τις εξελίξεις στο Μακεδονικό ζήτημα καθώς και την οικονομική ασφυξία που προκαλούν στην Αυτοδιοίκηση τα όσα προβλέπονται στο Μεσοπρόθεσμο.

Παρεμβάσεις θα κάνουν ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας Γ. Βοσκόπουλος, ο  Πρόεδρος της ΠΕΔ Αν. Μακεδονίας Ε. Λαμπάκης, ενώ θα παραβρεθούν ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Καραγιάννης και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου Ι. Λώλος.