Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018
x

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗ EUROBANK ΜΕΛΕΤΑ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού , ο οποίος φέρεται να ήταν μέσα σε τσάντα που άφησαν δύο άτομα.

Άνοιξε λίγα λεπτά πριν από τις 8 το πρωί η οδός Πανεπιστημίου, που περέμενε κλειστή εξαιτίας της έκρηξης βόμβας που σημειώθηκε στις 22:38 χθες το βράδυ (δείτε εδώ), στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Eurobank, στην οδό Σανταρόζα 7, στο κέντρο της Αθήνας.

Για την έκρηξη υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα, γι' αυτό και αποκλείστηκε έγκαιρα η περιοχή από την αστυνομία, οπότε δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ήταν μέσα σε τσάντα που, σύμφωνα με μαρτυρίες, άφησαν έξω από το κτίριο της τράπεζας δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και έσπασε τζάμια κυρίως, σε πολλά κτίρια της περιοχής.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης, ενώ από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συλλέγονται στοιχεία, μαρτυρίες και οπτικό υλικό από κάμερες, που πιθανόν να βοηθήσουν στις έρευνες.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ