Skip to main content

Στην Αχρίδα ο Μπουτάρης - Τετ-α-τετ με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ Ιβάνοφ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα μιλήσει σε «σεμινάριο νέων ηγετών» που οργανώνεται υπό την αιγίδα του προέδρου της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ.

Στην Αχρίδα της ΠΓΔΜ μεταβαίνει αύριο Τετάρτη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης προκειμένου να μιλήσει σε «σεμινάριο νέων ηγετών» που οργανώνεται υπό την αιγίδα του προέδρου της χώρας Γκιόργκι Ιβάνοφ.

Συνολικά στον φετινό κύκλο σπουδών της «σχολής για νέους ηγέτες», πρόκειται να διδάξουν 28 προσωπικότητες, από ΠΓΔΜ, Αυστραλία, ΗΠΑ, Ε.Ε., Αίγυπτο, ενώ από την Ελλάδα έχει κληθεί ο κ. Μπουτάρης, ο οποίος θα παραθέσει τις εμπειρίες του από την επαγγελματική και πολιτική του ανέλιξη.

'Οπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει ο κ. Ιβάνοφ, ενώ οι δύο άντρες θα έχουν και κατ' ιδίαν συνάντηση.

Μπουτάρης και Ιβάνοφ διατηρούν άριστες σχέσεις και μάλιστα ο δήμος Θεσσαλονίκης έσπευσε να ανταποκριθεί στην έκκληση του προέδρου της πΓΔΜ για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στα Σκόπια και το Τέτοβο.