Skip to main content

Στην Αριστοτέλους και για καλό σκοπό το πρώτο κινητό δωμάτιο απόδρασης

Το πρώτο κινητό δωμάτιο απόδρασης, το The Box, στήνει το Σάββατο στην πλατεία Αριστοτέλους το The MindTrap Thessaloniki.

To The MindTrap Thessaloniki στήνει για πρώτη φορά, το πρώτο κινητό δωμάτιο απόδρασης στην πλατεία της Αριστοτέλους.

Το Σάββατο στις 13/06/15 από νωρίς το πρωί και για 1 μόνο ημέρα το The Box το πρώτο battle escape game, έρχεται στο γυάλινο περίπτερο της Αριστοτέλους και καλεί τους λάτρεις των δωματίων απόδρασης να αναμετρηθούν να αναμετρηθείτε , λύνοντας ακόμα και τους πιο δύσκολους γρίφους.

Στο «The Box» οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ανταγωνιστούν μεταξύ τους. Δύο διαφορετικές ομάδες προσπαθούν να αποδράσουν ταυτόχρονα από δύο πανομοιότυπα δωμάτια και συναντιούνται σε ένα τρίτο, από το οποίο θα δραπετεύσει μόνο ο καλύτερος και ο πιο γρήγορος.

Σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού, και ένα δευτερόλεπτο κάνει την διαφορά! Ποια ομάδα θα δραπετεύσει πρώτη από το δωμάτιο; Η Μπλε ή η Κόκκινη; Το μεγαλύτερο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης σας καλεί να χωριστείτε σε δύο ομάδες και να προσπαθήσετε να αποδράσετε, αυτή τη φορά όμως με τον ανταγωνισμό να φτάνει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Η διεξαγωγή του παιχνιδιού απόδρασης The Box πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προβολής της θεματικής ενότητας Thessaloniki mystery city υπό την αιγίδα του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Thessaloniki mystery city.

Να σημειωθεί πως η όλη διοργάνωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα της εκδήλωσης μυστηρίου θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του MindTrap Thessaloniki στο 2310 254 438 / 2310 269 885.