Skip to main content

Στην έκθεση Χρυσός-Ασήμι 190 Έλληνες εκθέτες

Με «προίκα» την πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση εκθέσεων κοσμημάτων, ο εθνικός εκθεσιακός φορέας, ΔΕΘ-Helexpo, καινοτομεί με τη διοργάνωση της έκθεσης Χρυσός-Ασήμι, η οποία πραγματοποιείται από αύριο

Με «προίκα» την πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση εκθέσεων κοσμημάτων, ο εθνικός εκθεσιακός φορέας, ΔΕΘ-Helexpo, καινοτομεί με τη διοργάνωση της έκθεσης Χρυσός-Ασήμι, η οποία πραγματοποιείται από αύριο και έως τις 4 Μαρτίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στην Αττική.

Η Χρυσός-Ασήμι τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ).

Τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες, θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 19:00 από τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, κ. Σπύρο Ευσταθόπουλο.

Στην  έκθεση θα συμμετέχουν 190 άμεσοι Έλληνες εκθέτες, εκπροσωπώντας επάξια την εγχώρια παραγωγή και αγορά κοσμήματος.

Η Χρυσός-Ασήμι έρχεται να καλύψει την ανάγκη των Ελλήνων κατασκευαστών κοσμήματος για οικοδόμηση σχέσεων συνεργασίας με εταιρείες από κράτη, τα οποία παρουσιάζουν αγοραστικό ενδιαφέρον για το ποιοτικό κόσμημα της χώρας μας.

Στο πλαίσιο αυτό, στην έκθεση θα εκπροσωπηθούν έμμεσα και 98 οίκοι-εταιρίες από το εξωτερικό και ειδικότερα από τη Μ. Βρετανία, Αυστρία, Αρμενία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ιταλία, Μονακό και Χόνγκ-Κόνγκ.

Το διεθνές προφίλ της Χρυσός-Ασήμι τονίζεται ακόμη πιο εμφαντικά με την παρουσία φιλοξενούμενων εμπορικών επισκεπτών (hosted buyers) από το Λίβανο, Ιορδανία, Αρμενία, Κύπρο και Ρουμανία, οι οποίοι θα συναντηθούν με τους εκθέτες με στόχο τη σύναψη νέων εμπορικών συνεργασιών.

Επαγγελματίες του κλάδου, όπως ιδιοκτήτες κοσμηματοπωλείων, αργυροχρυσοχόοι, σχεδιαστές κοσμημάτων, αντιπρόσωποι, εισαγωγείς, έμποροι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα από χιλιάδες κοσμήματα, ρολόγια, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, σταυρούς, αργυρά και επάργυρα σκεύη, συσκευασίες, αλλά και να πάρουν ιδέες για διακοσμήσεις βιτρινών, να δουν μηχανήματα επεξεργασίας, όπως και σχετικό με τον κλάδο εξοπλισμό και λογισμικό.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις τις αγοράς και τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση: http://www.helexpo.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&page=2484