Κυριακή 22 Ιουλίου 2018
x

ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου για το κλείσιμο της γ' αξιολόγησης θα τεθούν προς ψήφιση το βράδυ της Δευτέρας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Στην κρίση της Ολομέλειας της Βουλής τίθενται από σήμερα οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου για το κλείσιμο της γ' αξιολόγησης, το οποίο θα τεθεί προς ψήφιση το βράδυ της Δευτέρας, αφού θα έχουν προηγηθεί και ομιλίες πολιτικών αρχηγών.

Τα οικογενειακά επιδόματα και η εισαγωγή ειδικής απαρτίας για την κήρυξη απεργίας στα πρωτοβάθμια επιχειρησιακά σωματεία είναι τα κύρια θέματα αντιπαράθεσης.

Ο εισηγητής της Ν.Δ. Χρίστος Δήμας διάβασε επιστολή της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργίας Γεννιά προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με την οποία ζητεί να επανεξεταστούν οι διατάξεις για τα επιδόματα, διότι θα οδηγήσουν στην κατάργηση της στήριξης πολλών οικογενειών με τρία τέκνα και άνω.

Σε επικοινωνία της με το ΑΜΠΕ, πάντως, η κ. Γεννιά εξέφρασε την απορία της πώς μια επιστολή, που εντάσσεται στο πλαίσιο των σχέσεων συνεργασίας που οφείλουν να έχουν οι βουλευτές με τους υπουργούς, βρέθηκε στα χέρια του κ. Δήμα.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα καταψήφισης, πολύ περισσότερο που αυξάνεται ο προϋπολογισμός για τα επιδόματα. Επεσήμανα την ανάγκη να καταβληθεί προσπάθεια για εξορθολογισμό», τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ