Skip to main content

Στην Ξάνθη ο Κώστας Καραμανλής για ιδιωτική επίσκεψη (φωτο)

Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στην Ξάνθη στο πλαίσιο τριήμερη επίσκεψής του στη Θράκη - Ορειβασία στα βουνά του νομού με τον Αλ. Κοντό

Στην Ξάνθη βρίσκεται σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, στο πλαίσιο άτυπης τριήμερης και ιδιωτικής επίσκεψής του στη Θράκη.

Ο κ. Καραμανλής θα φιλοξενηθεί, όπως μεταδίδει το thraki.com, από τον πρώην υπουργό, Αλέξανδρο Κοντό.

Τόσο ο κ. Κοντός όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, αναφερόμενοι στην επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού, διαβεβαίωσαν πως ουδεμία σχέση με τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στις 13 Μαΐου.

Ο κ. Κοντός ανήρτησε μάλιστα φωτογραφίες με τον ίδιο και τον πρώην πρωθυπουργό να απολαμβάνουν, μετά από ορειβασία, τη φύση στα βουνά Ξάνθης.

«Στην παρούσα χρονική συγκυρία, η οποία χαρακτηρίζεται από την όξυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων, τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών καθώς και τη συνεχώς αυξανόμενη μεταναστευτική ροή στην περιοχή, η επίσκεψή του κ. Καραμανλή αυτή αποκτά ιδιαίτερα πολιτικά χαρακτηριστικά, καθώς ο ίδιος θέλει να στείλει μήνυμα στήριξης στην τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους της» αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ δίνοτνας άλλον τόνο στην παρουσία του κ. Καραμανλή στην περιοχή.

Σημειώνεται πως ο κ. Καραμανλής επισκέφθηκε φυλάκιο κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα το απόγευμα της Παρασκευής ενώ την ίδια ημέρα περιηγήθηκε και στο δάσος της Δαδιάς.