Skip to main content

Στήριξη του έργου της κυβέρνησης Καραμανλή ζητά ο Αλογοσκούφης

Επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή απέστειλε ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης, απαντώντας, όπως ο ίδιος λέει, στους μύθους που καλλιεργεί το ΠΑΣΟΚ.
Επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά και στον Κώστα Καραμανλή απέστειλε ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης, την οποία συνόδευε με 20σέλιδο κείμενο, στο οποίο παρουσιάζει την οικονομική πολιτική που ακολούθησε, απαντώντας παράλληλα, όπως ο ίδιος λέει, στους μύθους που καλλιεργεί το ΠΑΣΟΚ.

Στην επιστολή του ο κ. Αλογοσκούφης ζητά να στηριχθεί το έργο του, εκφράζει πικρία για στελέχη της ΝΔ που, όπως λέει, έχουν προσχωρήσει στις απόψεις της κυβερνητικής παράταξης, ενώ κάνει λόγο και για λάθη και παραλείψεις του οικονομικού επιτελείου του Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Αλογοσκούφης υπενθυμίζει πως έχει αναστείλει κάθε κομματική του δραστηριότητα, καλεί όμως τη ΝΔ να στηρίξει το έργο των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή.

ΝΔ: Ουδέν σχόλιον

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος αρνήθηκε να σχολιάσει την επιστολή του Γιώργου Αλογοσκούφη προς τον πρόεδρο της ΝΔ, ενώ στα περί αυτοκάθαρσης που ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως το θέμα έχει ξεκαθαρίσει και πως ο Πρόεδρος του κόμματος ό,τι ήταν να πει το έχει πει και θα κρίνει ο ίδιος πως θα κινηθεί το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος αποδοκίμασε τις δηλώσεις του βουλευτή Θεσσαλονίκης Θόδωρου Καράογλου, ο οποίος είχε κάνει λόγο για «σαβούρα».

Σε σχετική ερώτηση ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε πως «ο Κώστας Καραμανλής είχε το θάρρος να κάνει την αυτοκριτική του και πριν και μετά τις εκλογές. Παραδέχτηκε σφάλματα και παραλείψεις των κυβερνήσεων των οποίων ηγείτο ο ίδιος. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορεί κάποιος να διαγράψει την προϊστορία του Κώστα Καραμανλή», συμπλήρωσε.