Skip to main content

Στις 25 Ιανουαρίου η έκτακτη γενική συνέλευση του ΟΛΘ

Oολοκληρώθηκε χωρίς νέα απρόοπτα η σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΛΘ - Αποχώρησαν από τη συνεδρίαση οι εκπρόσωποι των εργαζομένων

Στις 25 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΟΛΘ ΑΕ, με βασικό θέμα την τροποποίηση του καταστατικού της Εταιρείας και τον ορισμό μεταβατικής διοίκησης για το διάστημα πριν τη μετάβαση στο μάνατζμεντ των ιδιωτών - επενδυτών.

Η παραπάνω απόφαση ελήφθη κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΘ, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί μετά από αίτημα του βασικού μετόχου, δηλαδή του ΤΑΙΠΕΔ.

Έτσι σήμερα δόθηκε τέλος και στην ένταση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και διοίκησης του ΟΛΘ, με αιτία τον χρόνο εισαγωγής του θέματος της σύγκλησης έκτακτης γενικής συνέλευσης, σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με κύκλους του ΤΑΙΠΕΔ, η αλλαγή που θα υπάρξει στο μεταβατικό ΔΣ θα αφορά τη μη συμμετοχή πλέον εκπροσώπων των εργαζομένων. Αλλαγές δεν θα υπάρξουν τελικά στα πρόσωπα που βρίσκονται στις θέσεις του προέδρου, του διευθύνοντος συμβούλου και του αντιπροέδρου.

Επίσης, σημειώνεται ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ, παρέμβαση κατά της πώλησης και υπέρ του δημόσιου λιμανιού, έκαναν οι εργαζόμενοι, οι εκπρόσωποι των οποίων αποχώρησαν από τη διαδικασία. Σχετικό Δελτίο Τύπου εξέδωσε η ΟΜΥΛΕ (δείτε εδώ).