Skip to main content

Στις 26-28 Ιανουαρίου το 3ο ENMF στη Θεσσαλονίκη - Το τελικό πρόγραμμα

Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργήσει έκθεση προϊόντων φαρμακευτικών εταιρειών και εταιρειών ιατρικού εξοπλισμού.

Το 3ο Περιφερειακό Ιατρικό Συνέδριο Exploring Novel Medical Frontiers 2018 συνδιοργανώνουν το Εργαστήριο Πυρηνικής Ιατρικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, το Αυτοτελές Τμήμα Ελέγχου Ποιότητας, Έρευνας και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Ιπποκράτειου, το Εργαστήριο Νευροπληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, το Νευροχειρουργικό Ινστιτούτο Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και η Ελληνική Εταιρεία Ανοσολογίας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν θεματικές όπως: οι καινοτομίες της ιατρικής πρακτικής στις διάφορες ειδικότητες, η σύγκλιση πολυσχιδών ερευνητικών προσπαθειών προς την εξατομικευμένη ιατρική, τα ζητούμενα, οι περιορισμοί και οι προοπτικές της απεικόνισης, η βέλτιστη οργάνωση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και καινοτόμα εργαλεία διοίκησης στον Δημόσιο τομέα. Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργήσει έκθεση προϊόντων φαρμακευτικών εταιρειών και εταιρειών ιατρικού εξοπλισμού.

Οι επίσημες γλώσσες του Συνεδρίου είναι η Ελληνική και η Αγγλική.

Θα χορηγηθούν 20 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (Σ.Ι.Ε. – CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν.

Δείτε το τελικό πρόγραμμα εδώ