Skip to main content

Στις 27 Νοεμβρίου τρέχουμε για να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά

Τα χρήματα από το Fluo Charity Run θα διατεθούν στο Βρεφοκομείο «Αγιος Στυλιανός» για να αγοραστούν παιχνίδια και να χτιστεί μια παιδική χαρά.

Παιχνίδι, χαρά και παιδικά χαμόγελα θα προσφέρουν όσοι συμμετάσχουν την επόμενη Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, στον αγώνα δρόμου Fluo Charity Run που θα γίνει στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Το κόστος συμμετοχής είναι μόλις 2 ευρώ, ενώ με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αγοραστούν παιχνίδια για τα παιδιά του Βρεφοκομείου Αγίος Στυλιανός, καθώς και θα χτιστεί και μια παιδική χαρά στις εγκαταστάσεις του Βρεφοκομείου.

Ο αγώνας, μήκους 5 χιλιομέτρων, θα έχει αφετηρία και τερματισμό το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σε σχετική συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε για την εκδήλωση, η Γεωργία Ορφανουδάκη, δήλωδε, εκ μέρους του Βρεφοκομείου: «Το ίδρυμα Άγιος Στυλιανός δεν είναι ένα μίζερο καταφύγιο, αλλά μια ανοιχτή ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά που στη ζωή τους βρέθηκαν αντιμέτωπα με αντιξοότητες». Όπως είπε, τα παιδιά αυτά έχουν ανάγκη από τη στήριξη που τους προσφέρει το Βρεφοκομείο, γι' αυτό και κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει στον Αγώνα Δρόμου της 27ης Νοέμβρη.
 
Ο αθλητής Χρήστος Γαρέφης, από την πλευρά του, είπε πως τα 5 χιλιόμετρα είναι ένας εύκολος αγώνας δρόμου που μπορεί να τρέξει ο καθένας, και τόνισε ότι δεν πρέπει να υποτιμούνται. «Οι μεγάλοι μαραθώνιοι και ημιμαραθώνιοι καταπονούν το σώμα. Τα 5 χιλιόμετρα είναι για τον κόσμο που θέλει να τρέξει και αύριο να μπορεί να πάει στη δουλειά του», είπε.

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι η Βίκος Α.Ε. καθώς και η ελληνική εταιρία ηλεκτρονικών συσκευών fluo, που εδράζεται στην Θεσσαλονίκη.

Ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης απύθηνε το κάλεσμα προς όλο τον κόσμο που αγαπά τον αθλητισμό να συμμετάσχει για να στηρίξει αυτόν τον τόσο σπουδαίο φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ εκ μέρους της διοργάνωσης του Αγώνα Δρόμου και ο Ελευθέριος Πλακίδας ευχήθηκε η συμμετοχή να είναι μεγάλη.