Skip to main content

Στις 29 Οκτωβρίου ανοίγει το πρώτο κατάστημα της Jysk στη Θεσσαλονίκη

Η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων Jysk εγκαινιάζει την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου το δεύτερο κατάστημά της στην Ελλάδα, στο Εμπορικό Πάρκο «Θεσσαλία» στη Λάρισα.

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου ανοίγει στη Θεσσαλονίκη το πρώτο κατάστημα της διεθνούς αλυσίδας καταστημάτων Jysk, στον χώρο όπου στεγαζόταν το κατάστημα Intersport, στο εμπορικό κέντρο Florida.

Η εταιρεία εγκαινιάζει την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου το δεύτερό της κατάστημα στην Ελλάδα, στην Λάρισα. Τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Λάρισας, που βρίσκεται στο Εμπορικό Πάρκο «Θεσσαλία» στη Γιάννουλη, θα γίνουν στις 9 π.μ., και την κορδέλα θα κόψει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί η Arla και το Lurpac θα προσφέρουν πρωινό με άρωμα και γεύση Δανίας και παγωμένο καφέ Starbucks ενώ από τις 10 έως τις 12 το πρωί ο Polis 99.4 θα εκπέμπει ζωντανά από το κατάστημα της Jysk.

Το πρώτο κατάστημα της Jysk στην Ελλάδα άνοιξε στις 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα παρουσία του ιδιοκτήτη της εταιρείας Lars Larsen, του Δανού πρέσβη κ. Braad, πολλών δημοσιογράφων και τηλεοπτικών σταθμών από την Ελλάδα και τη Δανία και πλήθους κόσμου που είχε συγκεντρωθεί πριν το άνοιγμα για να επωφεληθεί από τις εξαιρετικές προσφορές.

Σημειώνεται πως στις 26 Νοεμβρίου η εταιρεία εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα, στο Ελληνικό, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Η Jysk είναι μια δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων που εμπορεύεται είδη για το σπίτι και ετοιμάζεται να ανοίξει το δεύτερό της κατάστημα στην Ελλάδα συνεχίζοντας σταθερά τα πλάνα επέκτασής της. Η εταιρεία ανήκει στον ιδρυτή της Lars Larsen, που άνοιξε το πρώτο κατάστημα Jysk στο Aarhus της Δανίας το 1979, και από τότε η JYSK μεγάλωσε τόσο ώστε να γίνει ένας παγκόσμιος όμιλος με πάνω από 2,275 καταστήματα σε 39 χώρες.

«Έχουμε πάρα πολλά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, και αυτό μας επιτρέπει να αγοράζουμε σε τόσο μεγάλες ποσότητες ώστε να έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας μια σπουδαία προσφορά. Η JYSK προσφέρει μια Σκανδιναβική γκάμα προϊόντων, αλλά έχουμε προσέξει ώστε να προσαρμόσουμε τον κατάλογό μας έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των Ελλήνων πελατών μας» τονίζει ο Sandor Szimeiszter, Country Manager της JYSK στην Ελλάδα.

Οι ρίζες της Jysk Group βρίσκονται στην Σκανδιναβία. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στην Δανία το 1979, και σήμερα η JYSK Group διαθέτει πάνω από 2,275 καταστήματα και 19,000 υπαλλήλους σε 39 χώρες. Στη Γερμανία και την Αυστρία, η εταιρεία λειτουργεί με το όνομα 'Dänisches Bettenlager,' και είναι απλά γνωστή ως 'JYSK' στον υπόλοιπο κόσμο. Ο Lars Larsen, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της JYSK Group, είναι επίσης και ιδιοκτήτης των αλυσίδων καταστημάτων επίπλων Bolia.com, IDEmøbler και ILVA – όπως επίσης και αρκετών ακόμα εταιρειών. Ο συνολικός τζίρος της LARS LARSEN GROUP είναι 3.1 δισ. ευρώ.