Skip to main content

Στις 8 Ιουνίου τρέχουμε στη Νέα Παραλία για το περιβάλλον και την πόλη

«Πράσινες Διαδρομές»: Μια πρωτοβουλία της TENA, σε συνεργασία με την εταιρεία Μασούτης, για την ενίσχυση του έργου της εθελοντικής ομάδας Los Lampicos

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου, οποιαδήποτε στιγμή από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, η ΤΕΝΑ σάς περιμένει όλους στην «Ελιά του Μασούτη», δίπλα στον Λευκό Πύργο, για να τρέξουμε μαζί για μία πιο καθαρή πόλη.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν μετράνε οι επιδόσεις αλλά η συμμετοχή, αφού για κάθε βήμα σας η ΤΕΝΑ θα προσθέτει χρήματα στο «κουμπαρά» των Los Lampicos, μιας δυναμικής ομάδας πολιτών που εδώ και ένα χρόνο έχει βάλει στοίχημα να κάνει τη Θεσσαλονίκη την πιο καθαρή πόλη της Ελλάδας. Για να κάνετε εγγραφή πατήστε εδώ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε άνετα παπούτσια και τον ηλεκτρονικό βηματομετρητή που θα σας χαρίσει η ΤΕΝΑ την ημέρα της εκδήλωσης και τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε και στις μελλοντικές σας διαδρομές.

Όσα περισσότερα βήματα κάνετε τόσα περισσότερα χρήματα θα δοθούν στην εθελοντική ομάδα Los Lampicos με στόχο να συγκεντρωθεί το ποσό των 4.000 ευρώ για την αγορά ειδικών καθαριστικών και εργαλείων που θα τους βοηθήσουν στον καθαρισμό της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης.

Ελάτε λοιπόν όλοι , μικροί και μεγάλοι – είτε είστε κάτοικοι είτε επισκέπτες της Θεσσαλονίκης – να γιορτάσουμε μαζί το Περιβάλλον, την Πέμπτη τις 8 Ιουνίου με μια ευχάριστη και αποτελεσματική βόλτα στη παραλία.

Κάθε βήμα μας μετράει!