Skip to main content

Στις επάλξεις η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ποτέ ξανά μόνοι, φιέστα τον Μάιο

Ο «Δικέφαλος» θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή, έχοντας για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, τον κόσμο στο πλευρό του

Την προσοχή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ εφιστούν οι διοικούντες την «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ώστε να μην προχωρήσουν σε ενέργειες που μπορούν επισύρουν τιμωρία της έδρας του συλλόγου κατά το μεγάλο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται πως ο «Δικέφαλος» θα αγωνιστεί κόντρα στο «τριφύλλι» έχοντας για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, τον κόσμο στο πλευρό του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Και τώρα πότε ξανά μόνοι. Έφτασε επιτέλους η στιγμή στη μάχη του πρωταθλήματος να μπει το πιο μεγάλο μας πλεονέκτημα, ο κόσμος, η γεμάτη Τούμπα! Μετά από σχεδόν μισό πρωτάθλημα μπροστά στο άχαρο θέαμα των άδειων καθισμάτων, τώρα μπορούμε να διεκδικήσουμε μαζί τον μεγάλο στόχο επί ίσοις όροις!

Είναι αδιανόητο να μείνει ξανά η ομάδα μόνη της! Καλούμε τον κόσμο σε πρωταθλητισμό οπαδικής κουλτούρας, μακριά από ενέργειες που στρέφονται κατά του ΠΑΟΚ και των χιλιάδων φιλάθλων που θέλουν να ζήσουν όλες τις στιγμές ως το τέλος.

Καλούμε τον κόσμο μας να μην υποκύψει σε πειρασμούς που πληρώνονται ακριβά, πρώτα από τους ίδιους, με την απουσία τους.

Κανένας πυρσός, φωτοβολίδα ή βεγγαλικό στην Τούμπα, κανένα αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο, καμία ενέργεια απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό!

Από την Κυριακή ξεκινάμε όλοι μαζί, αυτό που μας στερήθηκε. Η δική μας φιέστα θα γίνει τον Μάιο!».