Skip to main content

Στο Epsilon οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου

Το κανάλι, που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, πήρε τα δικαιώματα για τα φιλικά, ενώ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και για τα προκριματικά του Euro

Από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon θα μεταδοθούν οι φιλικές αναμετρήσεις της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, ενώ το κανάλι του ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την εταιρεία που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά και την ΕΠΟ, για τα δικαιώματα των αγώνων της «γαλανόλευκης» για την προκριματική φάση του Euro 2020.

Ο τηλεοπτικός σταθμός που ανήκει στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα δείξει ζωντανά στις 23 Μαρτίου το Ελλάδα - Ελβετία που θα διεξαχθεί στην Τούμπα και στις 27 Μαρτίου το Ελλάδα - Αίγυπτος που θα γίνει στη Ζυρίχη.

Η στροφή του καναλιού στο ποδόσφαιρο φαίνεται από τις κινήσεις που κάνει και το πρώτο ζωντανό ματς που θα μεταδώσει θα είναι στην Τούμπα, την έδρα του ΠΑΟΚ.

Το Epsilon είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα προκριματικά του Euro 2020, οι οποίοι θα μεταδίδονται παράλληλα και από την Cosmote TV, αφού είναι γνωστό πως πρέπει να μεταδίδονται και από ελεύθερο κανάλι.

Να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος τα δικαιώματα της Εθνικής είχε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου.