Skip to main content

Στο Γραφείο του Πρωθυπουργού η νέα διοίκηση του ΟΛΘ

Η κ. Νοτπούλου τόνισε το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του λιμανιού και την οικοδόμηση μιας βαθιάς και ουσιαστικής σχέσης με την πόλη

Το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε σήμερα η νέα διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΘ Σωτήρης Θεοφάνης, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Rui Pinto, ο γενικός επιχειρησιακός διευθυντής του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων της ΟΛΘ ΑΕ Marc Riondel και ο Γιώργος Τοζίδης πρόεδρος του περιφ. Γραφείου Θεσσαλονίκης της δημόσιας Αρχής Λιμένα συναντήθηκαν με την προϊσταμένη του Γραφείου Κατερίνα Νοτοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Νοτοπούλου τόνισε το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του λιμανιού και την οικοδόμηση μιας βαθιάς και ουσιαστικής σχέσης με την πόλη που θα βασίζεται σε μια ειλικρινή συνεργασία με τους φορείς της Θεσσαλονίκης.

Αναφέρθηκε, επίσης, στην ανάπτυξη και αξιοπιστία του λιμανιού, στην προστασία των εργασιακών σχέσεων. Επιπλέον στην προστασία και στο σεβασμό στο περιβάλλον, ζητήματα αλληλένδετα που συμβάλλουν στην οικονομία και στη ζωή της πόλης.

Από την πλευρά του οι άνθρωποι από τον Οργανισμό Λιμένος επανέλαβαν στην προϊσταμένη του γραφείου Κατερίνα Νοτοπούλου την απόλυτη δέσμευση της κοινοπραξίας στην ανάπτυξη του Λιμανιού, με τήρηση των συμφωνηθέντων όπως απορρέουν από τη σύμβαση παραχώρησης.