Skip to main content

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης σήμερα οι Ιάπωνες επενδυτές της Mitsui

Οι Ιάπωνες επενδυτές που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 51% + 16% του ΟΛΘ επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του λιμανιού.

Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να αναχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη οι Φιλιππινέζοι επενδυτές της ICTS και κατέφθασαν αιφνιδιαστικά σήμερα στις εγκαταστάσεις του ΟΛΘ οι εκπρόσωποι του ιαπωνικού κολοσσού Mitsui.

Οι Ιάπωνες επενδυτές που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 51% + 16% του ΟΛΘ επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του λιμανιού συνοδευόμενα από στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ και μέλη της διοίκησης και διευθυντικά στελέχη της ΟΛΘ Α.Ε. Αύριο, θα ακολουθήσει σε ξενοδοχείο της πόλης, παρουσίαση της εταιρείας και των προοπτικών της.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη της P&O Steam Navigation Company που ανήκει στη DP World του Ντουμπάι στις 18-19 Μαΐου.

Ποιος είναι ο όμιλος Μitsui
 
Ο Όμιλος, με παρουσία σε 66 χώρες και περιοχές, δραστηριοποιείται από το γενικό εμπόριο, τα logistics και τις διαμεταφορές, στις τραπεζικές και επενδυτικές υπηρεσίες, στην παραγωγή χάλυβα και ορυκτών, στα βαριά έργα υποδομών, αλλά και στο real estate, στα χημικά, την ενέργεια, την παραγωγή τροφίμων κα.
 
Στις κυριότερες εταιρείες του Ομίλου, περιλαμβάνονται οι: Mitsui & Co., Sumitomo Mitsui Banking Corporation, Sapporo Breweries, Toray Industries, Mitsui Chemicals, Isetan Mitsukoshi Holdings, Sumitomo Mitsui Trust Holdings, Mitsui O.S.K. Lines and Mitsui Fudosan.