Skip to main content

Στο νοσοκομείο ο Παπαγεωργόπουλος με πόνους στο στήθος

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης διακομίσθηκε στο ΑΧΕΠΑ σήμερα το πρωί από τις φυλακές Διαβατών και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα διακομίσθηκε σήμερα το πρωί ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και πόνους στο στήθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαγεωργόπουλος άρχισε να έχει πολλές ενοχλήσεις από χτες. Λόγω στηθάγχης κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στη Μονάδα Στεφανιαίας του ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου, Παναγιώτη Παντελιάδη, στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ. Παπαγεωργόπουλος υποβλήθηκε άμεσα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. «Είναι στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, διότι υπάρχει ιστορικό στεφανιαίας νόσου, παλιές και νέες αγγειοπλαστικές. Θα παραμείνει για νοσηλεία και περαιτέρω εξετάσεις», ανέφερε ο κ.Παντελιάδης.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος, που αντιμετωπίζει καρδιακά προβλήματα και έχει διακομισθεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο από τις δικαστικές φυλακές Διαβατών όπου κρατείται, λόγω του βεβαρημένου ιστορικού υγείας του κρίθηκε επιβεβλημένο να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Μόλις τον προηγούμενο Οκτώβριο, όταν είχε υποστεί επεισόδιο με πόνους στο στήθος είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο και οι γιατροί είχαν διαπιστώσει «εκτεταμένη αθηρωματική νόσο», με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε δυο επεμβάσεις αγγειοπλαστικής.

Μετά και τις επεμβάσεις, ο κ. Παπαγεωργόπουλος είχε καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης τον προηγούμενο Φεβρουάριο επικαλούμενος τα προβλήματα υγείας του, όμως η αίτηση δεν έγινε δεκτή.