Skip to main content

Στο Ολίμπο-Κολόν Σάντα Φε η Εθνική Παίδων

Την ευκαιρία να πάρουν μία έντονη γεύση από το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Αργεντινής είχαν το βράδυ της Δευτέρας τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Παίδων.

Μπάια Μπλάνκα – αποστολή ΠΣΑΤ – Γιώργος Μαντζιούκης


Την ευκαιρία να πάρουν μία έντονη γεύση από το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Αργεντινής είχαν το βράδυ της Δευτέρας (22/8) τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Παίδων.

Εκμεταλλευόμενοι το ρεπό, οι διεθνείς μαζί με τους προπονητές, τον Γιώργο Μανωλόπουλο και τον Γιώργο Πεντέρη βρέθηκαν στο «Ρομπέρτο Καμινάτι» προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μεταξύ της Ολίμπο και της Κολόν Σάντα Φε.

Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν 0-1 και μαζί τους πανηγύρισαν οι Λίμα, Μπαστία και Ουριμπάρι, οι οποίοι αγωνίστηκαν πέρσι σε Ηρακλή και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

Πέραν του κρύου που επικρατούσε, άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων.

Ο μόνος που δεν παρακολούθησε το παιχνίδι ήταν ο στατιστικολόγος της Εθνικής, Γιώργος Σομπόνης, ο οποίος δεν έχει δει από κοντά κανέναν αγώνα ποδοσφαίρου στη… ζωή του!

Μαζί με την Εθνική την αναμέτρηση παρακολούθησαν και Έλληνες που κατοικούν στη Μπαία Μπλάνκα και υποστηρίζουν την Ολίμπο.