Skip to main content

Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την ονομασία της ΠΓΔΜ ο Λεβέντης

Συνάντηση στην Αθήνα μεταξύ του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων και αντιπροσωπίας των ενώσεων των ΗΠΑ που έρχονται στην Ελλάδα για το συλλαλητήριο

Την πρόθεση του Βασίλη Λεβέντη να παραστεί προσωπικά στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης στις 21 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε η Ένωση Κεντρώων, καλώντας, μάλιστα, «να προσέλθουν φίλοι και μέλη του κόμματος από όλη τη Μακεδονία».

Στην ανακοίνωσή της η ΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έγινε σχετική επικοινωνία του κ. Λεβέντη με τον πρόεδρο της Πανμακεδονικής κ. Γ. Τάτσιο και θα γίνει συνάντηση στην Αθήνα μεταξύ του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων και αντιπροσωπίας των ενώσεων των Η.Π.Α που έρχονται στην Ελλάδα στις 16 Ιανουαρίου, για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο».

Στο μεταξύ, με άλλο σχόλιό της, η παράταξη αναφερόμενη στην τρίτη αξιολόγηση, επισημαίνει τα εξής: «Ο κ. Τσίπρας ισχυρίζεται ότι το πολυνομοσχέδιο που ήρθε προς ψήφιση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος δεν εισάγει κανέναν νέο φόρο. Όμως, οι φόροι έχουν ήδη ψηφιστεί και μπει στον προϋπολογισμό που ψήφισε η κυβέρνηση κόβοντας φοροαπαλλαγές, συντάξεις και αποδεκατίζοντας τις επικουρικές».

«Όταν η καμήλα γονατίσει από το φορτίο που της έχεις βάλει είναι γελοίο να θριαμβολογείς ότι δεν της αύξησες τα βάρη», υπογραμμίζει το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.