Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018
x

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΚΜ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 26ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Για να ολοκληρωθεί η μεταφορά πλέον απομένει μόνο η μεταφορά της έδρας των συλλογικών οργάνων και των γραφείων περιφερειάρχη και αντιπεριφερειαρχών.

Στα τέλη της χρονιάς αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταφορά του συνόλου των υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο νέο κτίριο, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει γίνει και το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικού της Περιφέρειας, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, ανέφερε πως μετά την μεταστέγαση των τριών γενικών Διευθύνσεων (Δημόσιας Υγείας, Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας), ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι και η μεταφορά της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας και πλέον απομένει μόνο η μεταφορά της έδρας των συλλογικών οργάνων και των γραφείων του περιφερειάρχη και των αντιπεριφερειαρχών.

Στο μεταξύ, τα λυόμενα κτίρια, έξω από τη βίλα Αλλατίνη, στα οποία στεγαζόταν η διεύθυνση Οικονομικού, προετοιμάζονται για να υποδεχτούν την Διεύθυνση Συγκοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, που σήμερα βρίσκεται στη Θέρμη, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση πόρων που μέχρι τώρα καταβάλλονταν για ενοίκια.

Σημειώνεται, ότι η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε σήμερα έργα φύλαξης του νέου κτιρίου της Περιφέρειας, ύψους 155.000 ευρώ για το 2018 και συντήρησης του περιβάλλοντος χώρου του παλιού κτιρίου, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ