Skip to main content

Πρωτιά στη Θεσσαλονίκη ο στόχος Καμίνη - Αύριο η ομιλία στο Βελλίδειο

Μεγάλη αισιοδοξία στο επιτελείο του Γ. Καμίνη μετά τη θερμή στήριξη που έλαβε ο δήμαρχος Αθήνας την προηγούμενη Κυριακή από τον Γιάννη Μπουτάρη.

Με μεγάλη ανοιχτή ομιλία αύριο στις 19:00 στο Βελλίδειο ολοκληρώνει την καμπάνια του ο Γιώργος Καμίνης, στοχεύοντας την πρωτιά στη Θεσσαλονίκη.

Σε μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, ο Γιώργος Καμίνης επέλεξε τη Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, Ντίας, για να κλείσει τον κύκλο των προεκλογικών του συγκεντρώσεων.   

Στο περιβάλλον του κ. Καμίνη επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία τόσο για μαζική συμμετοχή στις εκλογές όσο και για την πρωτιά στην πόλη, κάτι που ενίσχυσε η θερμή στήριξη που έλαβε ο δήμαρχος Αθήνας την προηγούμενη Κυριακή από τον Γιάννη Μπουτάρη.  

Μάλιστα, σύμφωνα με το επιτελείο του κ. Καμίνη και βάσει εσωτερικών μετρήσεων που έχουν σχετικά με όσους δηλώνουν ότι σίγουρα ή μάλλον θα προσέλθουν να ψηφίσουν, στη Θεσσαλονίκη φαίνεται ότι ο Καμίνης μέχρι στιγμής βρίσκεται στη δεύτερη θέση, με δυναμική όμως για πρωτιά. Παράλληλα, όπως αναφέρουν, στην Αθήνα ο κ. Καμίνης φαίνεται πλέον να διατηρεί το προβάδισμα σε σχέση με όλους τους υποψηφίους, ενώ στην Κρήτη είναι τρίτος, πίσω από τη Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη.