Skip to main content

Στο Βερολίνο και τις Βρυξέλλες την Τετάρτη και την Πέμπτη ο Μητσοτάκης

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θα έχει σειρά συναντήσεων στη Γερμανία, ενώ στο Βέλγιο θα συμμετάσχει στη Σύνοδο των ηγετών του ΕΛΚ

Επίσκεψη στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες πρόκειται να πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αύριο, Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Ιουνίου, αντίστοιχα.

Αναλυτικά, αύριο θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU) για θέματα προϋπολογισμού/οικονομικών, κ. Ραλφ Μπρινκχάους και την αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκών υποθέσεων, κ. Κάτια Λάικερτ.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, κ. Όλαφ Σολτς, και αργότερα με τους κ. Κρίστιαν Λίντνερ και Αλεξάντερ Λαμπσντορφ, Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο, αντιστοίχως, του κόμματος των Φιλελευθέρων (FDP). Το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας, κ. Χορστ Ζεεχόφερ.

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη Σύνοδο των ηγετών του ΕΛΚ, όπου θα έχει επίσης σειρά διμερών συναντήσεων.