Skip to main content

Στο Zagori Mountain Running τον Ιούλιο με την WIND

Συνολικά 2000 αθλητές από 35 χώρες, έλαβαν μέρος σε 4 αγώνες αποστάσεων και σε μια εξαιρετική από κάθε άποψη διοργάνωση, διεθνών προδιαγραφών.

Στην κορυφαία διοργάνωση ορεινού τρεξίματος, στο Zagori Mountain Running, 21-23/7/2017, βρέθηκε η WIND και η ομάδα της WIND Running Team για τρίτη συνεχή χρονιά.

Συνολικά 2000 αθλητές από 35 χώρες, έλαβαν μέρος σε 4 αγώνες αποστάσεων 80χλμ., 44χλμ. 21χλμ και 10χλμ. και σε μια εξαιρετική από κάθε άποψη διοργάνωση, διεθνών προδιαγραφών.

H WIND έδωσε και φέτος δυνατό παρών κερδίζοντας με την ομάδα της, WIND Running Team, τις πρώτες θέσεις στα 21χλμ με τον Γιώργο Διαλεκτό και στα 80χλμ. με την Γλυκερία Τζιατζιά.

Εντυπωσιακή ήταν και η συμμετοχή του Πολωνού Slawomir Matras ο οποίος επίσης τερμάτισε στις πρώτες θέσεις του αγώνα των 80χλμ ενώ την προηγούμενη μέρα πέταξε με παραπέντε πάνω από τη διαδρομή του αγώνα, τις κορυφές της Τύμφης και τα Ζαγοροχώρια.

Στη διάρκεια του σπουδαίου αυτού αθλητικού τριήμερου περισσότεροι από 5000 αθλητές και θεατές έζησαν παράλληλα μια ξεχωριστή εμπειρία επικοινωνίας με το 3 φορές μεγαλύτερο και πιο γρήγορο 4G δίκτυο της WIND στην περιοχή.