Skip to main content

Στον εισαγγελέα οι παράνομες μεταδημοτεύσεις στις Συκιές

Στα χέρια των εισαγγελικών αρχών της πόλης βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο φάκελος με τις παράνομες μεταδημοτεύσεις, τις οποίες κατήγγειλε ότι πραγματοποιήθηκαν στο δήμο Συκεών ο επικεφαλής της δημ
Στα χέρια των εισαγγελικών αρχών της πόλης βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο φάκελος με τις παράνομες μεταδημοτεύσεις, τις οποίες κατήγγειλε ότι πραγματοποιήθηκαν στο δήμο Συκεών ο πρώην αντιδήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία», Βασίλης Μιχαηλίδης.

Μετά τις καταγγελίες του κ. Μιχαηλίδη, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, η διοίκηση του δήμου Συκεών παρενέβη, σπάζοντας τα λουκέτα των ερμαριών της αρμόδιας υπηρεσίας και αφαιρώντας τους φακέλους των μεταδημοτεύσεων. Γεγονός το οποίο κατήγγειλε υπάλληλος του αρμόδιου γραφείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μιχαηλίδης πριν από λίγες ημέρες κατήγγειλε ότι η δημοτική αρχή του δήμου Συκεών έχει προχωρήσει τα δύο τελευταία χρόνια σε εκατοντάδες παράνομες μεταδημοτεύσεις, με στόχο τη στήριξη και επανεκλογή του κ. Δανιηλίδη στον ενοποιημένο δήμο Νεάπολης - Συκεών.

«Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι αντιδήμαρχοι του δήμου Συκεών φέρονται να δηλώνουν με υπεύθυνες δηλώσεις ότι  φιλοξενούν στα σπίτια τους δημότες παρακάμπτοντας τις νόμιμες διαδικασίες μεταδημότευσης», τόνισε ο κ. Μιχαηλίδης, αναφέροντας πως έχει στα χέρια του αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία και κατέθεσε στη δικαιοσύνη.