Skip to main content

Στον εισαγγελέα ο Μπουτάρης μετά τον θάνατο της 15χρονης στο Αλλατίνη

Με τον εισαγγελέα αναμένεται να επικοινωνήσει από αύριο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, για το θέμα του παλιού Αλλατίνη.

Με τον εισαγγελέα αναμένεται να επικοινωνήσει από αύριο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, για το θέμα του παλιού Αλλατίνη, μετά τον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, πρότεινε στους δημοτικούς συμβούλους, να υπάρξει επικοινωνία τόσο με τον εισαγγελέα, όσο και με τους ιδιοκτήτες.  

«Δεν μπορούμε να μπούμε μέσα, χωρίς εισαγγελική παρέμβαση. Είναι ιδιοκτησία. Να ζητήσουμε αν μπορεί να γίνει κάτι» σημείωσε ο Γ. Μπουτάρης και πρόσθεσε: «τους ιδιοκτήτες για να τους ρωτήσουμε τι θα το κάνετε».

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος είναι το δεύτερο περιστατικό από μια νεανική δραστηριότητα. «Εκεί έχει μια περίφραξη από λαμαρίνες. Οι βουλγαρόγυφτοι την ξήλωσαν. Είναι διάτρητοι οι φράχτες.  Είναι παιδιά που μπαίνουν μέσα και φοβάμαι μήπως γίνουν και άλλα», είπε.

«Αύριο κιόλας να γίνει η επαφή με τον εισαγγελέα. Να μπει ο δήμος και να δει την κατάσταση» τόνισε από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σταύρος Καλαφάτης.

Σύμφωνα με τον πολεοδομικό κανονισμό ευθύνεται ο ιδιοκτήτης υποστήριξε ο πρώην αντιδήμαρχος Ανδρέας Κουράκης.