Skip to main content

Στους νικητές του Deloitte UK Technology Fast 50 η Ebury

Tο Deloitte UK Technology Fast 50 απονέμεται σε εταιρίες τεχνολογίας με εξαιρετική αύξηση κερδών στα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ανάμεσα στους νικητές του προγράμματος Deloitte UK Technology Fast 50 για το 2017 είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρία Ebury.

Το Deloitte UK Technology Fast 50, από τα πιο σημαντικά βραβεία τεχνολογίας για το 2017, απονέμεται σε εταιρείες τεχνολογίας με εξαιρετική αύξηση κερδών στα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Η εκπληκτική ανάπτυξη της Ebury σε αυτήν την περίοδο, πηγάζει από τη δέσμευσή της να παρέχει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις τις πιο μοντέρνες και εξελιγμένες οικονομικές λύσεις, ώστε να ανταποκριθούν στις διεθνείς φιλοδοξίες τους. Στο πλαίσιο του σχεδιασμού επέκτασής της, η εταιρεία άνοιξε γραφείο στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2017, ενώ διαθέτει γραφεία σε Λονδίνο, Μαδρίτη, Άμστερνταμ, Παρίσι, Ζυρίχη, Βαρσοβία, Μάντσεστερ, Μιλάνο, Τορόντο. Έως το τέλος του 2017, η εταιρεία έχει προγραμματίσει ενίσχυση γραφείων της καθώς και επέκτασή της στη Λισαβόνα και τις Βρυξέλλες» σημειώνει η Ebury.

Μάλιστα υπογραμμίζει πως η διάκριση αυτή έρχεται χάρη στην πιστή πελατεία της και την αφοσιωμένη ομάδα των στελεχών της. «Η ανάδειξή μας στη λίστα Deloitte UK Technology Fast 50 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αντανακλά τη δέσμευσή μας στη διαρκή βελτίωση της τεχνολογίας μας, των προϊόντων και των υπηρεσιών, ώστε να εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο. Στην Ebury χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να διευκολύνουμε τις επιχειρήσεις να κινηθούν με εξωστρέφεια στο διεθνές εμπόριο, στο νόμισμα που χρειάζονται. Όλες οι διεθνείς συναλλαγές πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, με τις καλύτερες λύσεις για 24.000 επιχειρήσεις σε 20 χώρες στην Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική» αναφέρει τέλος η εταιρεία.

 

Φωτογραφία: Ο UK country manager της Ebury, Paolo Giabardo παραλαμβάνοντας το βραβείο.