Skip to main content

Στρατιωτικοί εγκαταλείπουν τα σπίτια τους λόγω προσφυγικού

Η ρωσική γραμμή καταγγελιών για όσους πωλούν τουρκικά προϊόντα, η αδιανόητη τοποθέτηση του Ιμάμη της Κολωνίας και η αφόρητη κατάσταση στη Μυτιλήνη

Στρατιωτικοί αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, λόγω υπερσυγκέντρωσης προσφύγων και λαθρομεταναστών. Στην Μυτιλήνη, με έξοδα του ΓΕΣ και προσωπική εργασία των στρατιωτικών που υπηρετούν στην μονάδα κατασκευάστηκαν οικίες στις οποίες κατοικούσαν στελέχη και οι οικογένειές τους.

Ακριβώς δίπλα στις κατοικίες εγκαταστάθηκαν μετανάστες και πρόσφυγες, με αποτέλεσμα να γίνει η κατάσταση αφόρητη. Η "λύση" που επιλέχθηκε από το ΓΕΣ ήταν να αποσπαστούν κάποια από τα στελέχη σε άλλες τοποθεσίες του νησιού και σε άλλους να πληρώσει τα ενοίκια κάποιων μηνών ώστε να φύγουν από τα σπίτια τους. Οι κατοικίες θα παραχωρηθούν σε λαθρομετανάστες και σε μέλη ΜΚΟ.

Στην Μόσχα άνοιξε γραμμή καταγγελιών για όσους πωλούν τουρκικά προϊόντα, των οποίων η είσοδός τους έχει απαγορευτεί στην Ρωσία. Εμείς βέβαια, όχι δεν μόνο δεν κάνουμε μποϋκοτάζ σε τουρκικά προϊόντα, αλλά ενισχύουμε την οικονομία της Τουρκία και με συνεχή ταξίδια «για φτηνά δερμάτινα» [τους τουρκολιγούρηδες που θέλουν να πάνε για τουρισμό στην Σμύρνη, ενημερώνω ότι άρχισε εκεί επιχειρήσεις το ΡΚΚ].

Θέμα της ημέρας έγινε ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας της Ν.Δ. Νίκος Γεωργιάδης, με δημοσιεύματα για κακουργηματικές πράξεις που καταγγέλλεται ότι διέπραξε, για τις οποίες τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, και λόγω αυτών ο Ν. Γεωργιάδης δήλωσε, αφού τις διέψευσε, πως αποδεσμεύεται από τα κομματικά όργανα του κόμματος.

Για όσους δεν έτυχε να γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται μεταφέρω ένα απόσπασμα από δηλώσεις του π. βουλευτή στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9, το 2005: «Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε εμείς πώς θα λέγεται η διπλανή χώρα όσο και αν δε μας αρέσει και εμένα με ενοχλεί κατάφορα να λέγεται Μακεδονία, αλλά δεν είναι δυνατόν να έχω την απαίτηση να αποφασίζω εγώ πώς θα λέγεται η διπλανή χώρα. Αντίθετα, χάνουμε τεράστιες δυνατότητες διπλωματικής παρέμβασης και επιρροής λόγω του ότι εμμένουμε σε αυτή, την κατά την άποψή μου, μπούρδα».

Ιδού τα αγαθά της πολυπολιτισμικότητας, που μόνον αφελείς ή πρακτοράκια δεν κατάλαβαν, αλλά και τα προπαγάνδιζαν: Είπε ο ιμάμης της Κολωνίας, ότι «Ένας από τους λόγους που οι μουσουλμάνοι μετανάστες βιάζουν τα κορίτσια είναι γιατί αυτά ντύνονται προκλητικά. Εάν κυκλοφορούν χωρίς πολλά ρούχα, χρησιμοποιούν άρωμα, τότε τέτοια πράγματα θα συμβαίνουν. Είναι σαν να ρίχνεις λάδι στη φωτιά».

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει εκδρομές για να πέσει ο φράχτης στον Έβρο και να εισέρχονται ανεμπόδιστα λαθρομετανάστες και πρόσφυγες. Αναρωτήθηκαν ποτέ τα καλόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ πώς θα ζήσουν όλοι αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα, και όλοι μεν οι λαθρομετανάστες παραμένουν εδώ, ενώ μόλις κλείσουν και τα σύνορα οι βόρειες χώρες θα μένουν και οι πρόσφυγες; Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, και η αδυναμία να εργαστούν νόμιμα στην Ελλάδα, τι θα τους υποχρεώσει να κάνουν για να επιβιώσουν; [εκτός κι αν τους φιλοξενήσουν στα σπίτια τους οι ευαίσθητοι «προοδευτικοί», αλλά δεν είναι μέχρι τώρα προθυμία].

Θυμίζω στον Κατρούγκαλο τι είχε δηλώσει στις 5.2.2015: «Έχουμε εξασφαλίσει τη ρευστότητα της χώρας! Έχουμε πει ότι δεν επιθυμούμε τη ρήξη, αλλά δεν θέλουμε και την υποταγή».