Skip to main content

Συλλήψεις για Ιντερνετ καφέ στη Δράμα

Δύο υπεύθυνοι Ίντερνετ καφέ συνελήφθησαν στη Δράμα, κατηγορούμενοι για διεξαγωγή παράνομων παιχνιδιών μέσω Η/Υ, ενώ η Αστυνομία κατέσχεσε 26 υπολογιστές και 1.707 ευρώ.
Ένας 48χρονος, προσωρινά υπεύθυνος Ίντερνετ καφέ, και μία 34χρονη ταμίας του ίδιου καταστήματος συνελήφθησαν στη Δράμα, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί τυχερών παιχνιδιών μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε στο κατάστημα, ο 48χρονος επιχείρησε να φράξει με το σώμα του την είσοδο των αστυνομικών σε δευτερεύουσα αίθουσα, με σκοπό να τους παρεμποδίσει και να δώσει την ευκαιρία στη συνεργάτιδά του να διακόψει τη λειτουργία των παράνομων παιχνιδιών στους υπολογιστές που ήταν εγκατεστημένοι εκεί, παρουσία επτά πελατών. Στα χέρια της 34χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (ως προερχόμενα από διενέργεια παράνομου παιχνιδιού) 1.707 ευρώ.

Επίσης, κατασχέθηκαν ο κεντρικός υπολογιστής και άλλοι 25 υπολογιστές του δικτύου που λειτουργούσε παράνομα στο κατάστημα, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του Ίντερνετ καφέ, για να συλληφθεί εντός της προθεσμίας του αυτοφώρου.

Να σημειωθεί ότι εις βάρος του 48χρονου, προσωρινώς υπευθύνου, που συνελήφθη εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σύρου.