Skip to main content

Σύλληψη 40χρονου για παιδική πορνογραφία

Στη σύλληψη ενός 40χρονου υπαλλήλου της Νομαρχίας Άρτας προχώρησαν οι άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Στη σύλληψη ενός 40χρονου υπαλλήλου της Νομαρχίας Άρτας προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μετά από την αξιοποίηση πληροφοριών και ελέγχων στο διαδίκτυο, εντοπίστηκε ηλεκτρονική διεύθυνση με πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας, η οποία τον Αύγουστο του 2007 διαπιστώθηκε ότι αποδόθηκε σε υπηρεσία της Νομαρχίας Άρτας.

Από την έρευνα των αστυνομικών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στα γραφεία της συγκεκριμένης υπηρεσίας, εντοπίστηκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 40χρονου ίχνη πρόσβασης σε ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας.

Στο σπίτι του συλληφθέντος βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός αποθηκευμένων αρχείων παιδικής πορνογραφίας (περισσότερα από 3.000), κιάλια νυκτός, μια θερμική κάμερα υψηλής ποιότητας, δύο σκληροί δίσκοι, τέσσερις οπτικοί δίσκοι και ένα μαχαίρι.