Skip to main content

Συναντήσεις Ραγκούση με Καμίνη και Μπουτάρη

Διαδοχικές συναντήσεις με τους νέους δημάρχους Αθήνας και Θεσσαλονίκη είχε ο υπουργός Εσωτερικών, λίγες μόλις ημέρες μετά την έναρξη εφαρμογής του προγράμματος Καλλικράτης.
Διαδοχικές συναντήσεις με τους νέους δημάρχους Αθήνας και Θεσσαλονίκης είχε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, λίγες μόλις ημέρες μετά την έναρξη εφαρμογής του προγράμματος "Καλλικράτης".

Κατά τη συνάντηση του υπουργού με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη συζητήθηκαν τα θέματα του Δήμου. Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ενημέρωσε τον κ. Ραγκούση και για τα οικονομικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα ο Δήμος. Παράλληλα, παρέδωσε τις προτάσεις του για το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Αθήνας.

Επίσης, για το θέμα των συμβασιούχων του Δήμου στην καθαριότητα ανέφερε ότι θα περιμένει τη Δικαιοσύνη για να λάβει τις οριστικές αποφάσεις του. Για θέματα του Δήμου Θεσσαλονίκης συζήτησαν οι κύριοι Ραγκούσης και Μπουτάρης, κατά τη σύντομη συνάντηση που είχαν στο υπουργείο Εσωτερικών. Τέλος, το απόγευμα, ο κ. Ραγκούσης είχε συνάντηση με τους επτά νέους γενικούς γραμματείς της αποκεντρωμένης αυτοδιοίκησης.