Skip to main content

Συνάντηση Μάνθου με αντιπροσωπεία του Istanbul Technical University

Αντιπροσωπεία καθηγητών από το Istanbul Technical University (ITU) της Τουρκίας επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 10 Νοεμβρίου, την Πρυτανεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, όπου συναντήθηκαν με τον Πρύτανη το
Αντιπροσωπεία καθηγητών από το Istanbul Technical University (ITU) της Τουρκίας επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 10 Νοεμβρίου, την Πρυτανεία του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου, όπου συναντήθηκαν με τον Πρύτανη του Α.Π.Θ., Καθηγητή Αναστάσιο Μάνθο, την Αντιπρύτανι Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού, Καθηγήτρια Αθανασία Τσατσάκου και τον Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής, Καθηγητή Νικόλαο Μουσιόπουλο.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Πρύτανης του ITU, Καθηγητής Muhammed Sahin, η τ. Πρύτανις του ITU Καθηγήτρια Gulsun Saglamer, ο Γενικός Διευθυντής του ITU, κ. Arzu Guven, ο Προϊστάμενος της ΕU Ερευνών, Καθηγητής Dilek Boyacioglu, η Γενική Διευθύντρια του ITU Technopark κ. Nazire Peker, ο Κοσμήτορας της Σχολής Χημείας και Μεταλλουργίας Καθηγητής Eyu Kayali και η Διευθύντρια του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ITU κ. Defne Korur.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε η ενδυνάμωση των ήδη υφιστάμενων σχέσεων και η στενότερη συνεργασία μεταξύ των δύο Ιδρυμάτων. Επακολούθησε συζήτηση επί των λεπτομερειών της συνεργασίας των υπευθύνων των Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. με τα μέλη της αντιπροσωπείας.

Η Αντιπροσωπεία του ITU συνοδευόταν από 45μελή ομάδα Καθηγητών και Φοιτητών οι οποίοι επισκέφθηκαν και την έκθεση του Miro στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Α.Π.Θ.