Skip to main content

Συνάντηση Μπατζελή με το ΔΣ του Επιμελητηρίου Σερρών

Με το επιμελητήριο Σερρών συναντήθηκε η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή, στην Αθήνα, με αντικείμενο την επιχειρηματική δράση αναπτυξιακού χαρακτήρα, με τίτλο «Agropolis».
Με το επιμελητήριο Σερρών συναντήθηκε η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή, τη Δευτέρα 3 Μαΐου στην Αθήνα, με αντικείμενο την επιχειρηματική δράση αναπτυξιακού χαρακτήρα, με τίτλο «Agropolis».

Η δράση «Agropolis» στοχεύει στην ενθάρρυνση των καινοτομιών στον αγροτικό τομέα και στην υποστήριξη της αγροτικής οικονομίας εν γένει και αποτελεί πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ημαθίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, κ. Ουσουλτζόγλου Νικόλαος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Γιώργος Καραμπάτος, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Ευστάθιος Πολίτης, η δήμαρχος Βέροιας κα Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, ο δήμαρχος Πλατέος κ. Φώτης Δημητριάδης, ο επιτετραμμένος της πρεσβείας του Ισραήλ κ. Τζόζεφ  Μουστάκης και εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Πατρών καθηγητής κ. Δημήτριος Λυμπερόπουλος.Η παρουσίαση του πρωτοποριακού έργου έγινε από τον τεχνικό σύμβουλο του Επιμελητηρίου Ημαθίας και υπεύθυνο έργου κ. Δημήτρη Παυλίδη.

Μετά την παρουσίαση οι παρευρισκόμενοι τοποθετήθηκαν και τόνισαν στην κα. Μπατζελή την εξαιρετική συνεργασία τους, η οποία εξασφαλίζει ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον για την προσέλκυση κάθε είδους επενδύσεων στην αγροτική οικονομία.

Η κα. Υπουργός χαιρέτισε την πρωτοβουλία και δήλωσε πως το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα είναι αρωγός και συμμέτοχος στην προσπάθεια αυτή.