Skip to main content

Συνάντηση Μπουτάρη - Παπαγεωργόπουλου στο δημαρχείο

Βασικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε μια Θεσσαλονίκη που να είναι δακτυλοδεικτούμενη, δήλωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον απερχόμενο
Βασικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε μια Θεσσαλονίκη που να είναι δακτυλοδεικτούμενη, δήλωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον δήμαρχο Β. Παπαγεωγόπουλο στο δημαρχείο.

Ο κ. Μπουτάρης ενημερώθηκε από τον απερχόμενο δήμαρχο για θέματα του δήμου και σημείωσε ότι αυτό που θέλει να καταφέρει κατά τη διάρκεια της θητείας του είναι να καταλάβει ο πολίτης ότι συμμετέχει και ο ίδιος στη διοίκηση του δήμου.

«Πρέπει οι πολίτες να καταλάβουν ότι ο δήμαρχος δεν είναι για να κάνει πράγματα, αλλά για να ανοίγει το δρόμο προκειμένου οι πολίτες να δημιουργήσουν πράγματα. Ο δικός μας βασικός στόχος είναι να φτιάξουμε μια Θεσσαλονίκη που να είναι δακτυλοδεικτούμενη», ανέφερε χαρακτηριστά.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαγεωγόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, διότι, όπως είπε, εάν επιτύχει ο δήμαρχος τους στόχους του, επιτυγχάνει η ίδια η πόλη.

«Πρέπει να είμαστε ενωμένοι μπροστά στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της Θεσσαλονίκης αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση. Του εύχομαι να κρατήσει υψηλά το αξίωμα του δημάρχου και να κινείται ως αθλητής, αποφεύγοντας τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του», συνέχισε ο κ. Παπαγεωγόπουλος.

Επίσης ο κ. Μπουτάρης επισκέφτηκε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Σ. Καπετανόπουλο.