Skip to main content

Συνεδρίαση ΔΕΘ - HELEXPO παρουσία Ορφανού

Η αναπτυξιακή πορεία του εθνικού εκθεσιακού φορέα και οι προγραμματισμένες εκθέσεις και εκδηλώσεις, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του ΔΣ της ΔΕΘ-HELEXPO, παρουσία του Γιώργου Ορφανού.
Η αναπτυξιακή πορεία του εθνικού εκθεσιακού φορέα και οι εκθέσεις και εκδηλώσεις που θα υλοποιηθούν τους επόμενους μήνες, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΔΕΘ-HELEXPO, παρουσία του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, κ. Γιώργου Ορφανού.
 
Ο κ. Ορφανός, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ενημερώθηκε από τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO για την επικείμενη 79η ΔΕΘ, αλλά και για το θεματικό πάρκο, "Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας", το οποίο θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τις 6 Σεπτεμβρίου και θα υποδέχεται επισκέπτες για έξι συνεχείς μήνες. Στο πλαίσιο αυτό, επισημάνθηκε πως η εκτίμηση, τόσο για την επισκεψιμότητα του "Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας", όσο και της 79ης ΔΕΘ, είναι ιδιαίτερα θετική.
 
Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο υπουργός έγινε αποδέκτης της προόδου στις πρωτοβουλίες διεθνοποίησης των δραστηριοτήτων της ΔΕΘ-HELEXPO, αλλά και για τα βήματα εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, όπως συνέβη πρόσφατα με την ανακαίνιση της αίθουσας "Αιμίλιος Ριάδης" (πρώην Helexpo Corona), η οποία έχει καταστεί πολύ πιο λειτουργική, σε σχέση με το παρελθόν.
 
Τέλος, έγινε παρουσίαση και των επικείμενων κλαδικών εκθέσεων, που θα πραγματοποιήσει η ΔΕΘ-HELEXPO, αλλά και του θεματικού πάρκου του Αστερόκοσμου, το οποίο θα λειτουργήσει φέτος ακόμη πιο πλούσιο σε δραστηριότητες και περιεχόμενο, την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.