Skip to main content

Συνεχίζουν την απεργία οι μεταφορείς

Τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν πριν από λίγο οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης, στη συνεδρίαση που είχαν.
Τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν πριν από λίγο οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης, μετά την πολύωρη συνεδρίαση που είχαν σήμερα τα σωματεία τους. Εάν και στην αρχή της συνεδρίαση ακούστηκαν αρκετές φωνές που τάσσονταν υπέρ της αναστολής των κινητοποιήσεων, στο τέλος κυριάρχησε η άποψη για συνέχιση της απεργίας, ενώ οι απεργοί θα πραγματοποιήσουν σήμερα πορεία προς τη Βουλή.

«Όλος αυτός ο κόσμος που βλέπετε γύρω σάς δίνει ό,τι έχει και δεν έχει για να μην χάσει αυτό που λέγεται περιουσιακό τους στοιχείο», δήλωσε ο Γιώργος Τζωρτζάτος, πρόεδρος των Συνδικάτων Χερσαίων Μεταφορών, μετά την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης, ενώ υπογράμμισε ότι «δεν ήρθαμε να κάνουμε μνημόσυνο στις άδειές μας, αλλά να πανηγυρίσουμε όπως οι προγόνοί μας όταν πήγαιναν σε μάχη».

Η ανησυχία των ιδιοκτητών φορτηγών έγκειται στο να μην στραφεί εναντίον τους το κοινωνικό σύνολο, ενώ ο κ. Τζωρτζάτος κατά την ομιλία του ευχαρίστησε όσες κοινωνικές ομάδες συμπαραστέκονται στον αγώνα των μεταφορέων.