Skip to main content

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην ΕΝΚΛΩ

Σε κατάληψη του κτιρίου της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή προχώρησαν το πρωί οι εργαζόμενοι στη μονάδα Φάνκο του ομίλου της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας.
Σε κατάληψη του κτιρίου της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην Κομοτηνή, προχώρησαν το πρωί οι εργαζόμενοι στη μονάδα Φάνκο του ομίλου της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας ΕΝΚΛΩ.

Συνέχισαν έτσι τις κινητοποιήσεις τους, με τις οποίες διεκδικούν την πληρωμή των δεδουλευμένων τους, καθώς και τη συνέχιση της λειτουργίας των εργοστασίων της ΕΝΚΛΩ.

Στον αντίποδα, οι εργαζόμενοι στις μονάδες της ΕΝΚΛΩ στην Ημαθία και την Πέλλα, αποφάσισαν να τηρήσουν σήμερα στάση αναμονής ενόψει της αυριανής γενικής συνέλευσης των μετόχων του ομίλου, που αναμένεται να ξεκινήσει στις 2 μετά το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης αναμένεται να εκλεγεί νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν και οι εξελίξεις σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που γίνονται με τράπεζες για την εξεύρεση κονδυλίων, ώστε να αποκτήσει ο όμιλος ρευστότητα.