Skip to main content

Super Spoon: Το νέο γιαούρτι της Κρι Κρι με super fruits

Η Κρι Κρι παρουσιάζει το πρώτο γιαούρτι με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και super fruits, το οποίο διατίθεται μόνο με γάλα ημέρας.

Μία νέα καινοτόμο κατηγορία γιαουρτιού λανσάρει η Κρι Κρι. Το Κρι Κρι Super Spoon είναι το πρώτο προϊόν της κατηγορίας του που συνδυάζει το στραγγιστό γιαούρτι 0%, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και τις μοναδικές ιδιότητες των super fruits. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, tο Super Spoon αποτελεί τη σύγχρονη πρόταση που χαρίζει δύναμη, ενέργεια και απόλαυση σε κάθε κουταλιά και διατίθεται σε δύο λαχταριστές γεύσεις: ρόδι, ράσμπερι, goji berry και μύρτιλο, βατόμουρο, φραγκοστάφυλο, κράνμπερι. Το γιαούρτι παρασκευάζεται και στραγγίζεται μέσα σε 24 ώρες, αποτελώντας εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, υψηλής βιολογικής αξίας, μόνο από ελληνικό γάλα ημέρας. Η κατανάλωση του συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την ισορροπημένη ανάπτυξη του οργανισμού, ενώ προστατεύει από την απώλεια μυϊκής μάζας κατά την άθληση και συμβάλει αντίστοιχα στην αποκατάστασή της. Παράλληλα, ο μοναδικός συνδυασμός με τα super fruits ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και η πλούσια αντιοξειδωτική τους δράση βοηθάει στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που οδηγούν σε γήρανση. Το super spoon είναι πηγή ενέργειας με σχετικά λίγες θερμίδες, χωρίς λιπαρά και προσφέρει αυξημένη αίσθηση κορεσμού και πληρότητας.

Το νέο Κρι Κρι Super Spoon, εκτός από ένα πλήρες super food για όλους, είναι επίσης ιδανικό για όσους γυμνάζονται σε σταθερή βάση, για τους έφηβους, που έχουν αυξημένες θρεπτικές ανάγκες, αλλά και για τους άνω των 50 ετών, καθώς με τη σύνθεσή του συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των οστών.

Η Χρυσάνθη Φίγκου, Υπεύθυνη Προϊόντων Super Spoon, δήλωσε: «Η Κρι Κρι επενδύει δυναμικά στη διατροφική καινοτομία λανσάροντας το Super Spoon, που αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του. Συνδυάζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές παραγωγής του γιαουρτιού από Ελληνικό γάλα ημέρας, με τις μοναδικές ιδιότητες των super fruits, πετυχαίνουμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις διεθνείς διατροφικές τάσεις, απαντώντας στις εξατομικευμένες ανάγκες του σημερινού καταναλωτή. Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουμε να χτίζουμε μια ισχυρή ελληνική μάρκα, στοχεύοντας σε δυναμική ανάπτυξη τόσο στην ελληνική, όσο και στη διεθνή αγορά».