Skip to main content

Τα «ήπια» χημικά σε βάρος των συνταξιούχων και ο «Bulgarian Stream»

Τα «ήπια» χημικά σε βάρος συνταξιούχων, οι ετοιμασίες για τον «Bulgarian Stream» και η υποψηφιότητα Καϊλή για το βραβείο Έρευνας και Καινοτομίας.

«Ήπιο» ήταν το ξύλο και τα χημικά που έφαγαν οι συνταξιούχοι, είπε ο Τόσκας (εξελίσσεται σε αστέρι, σας το είπα από την αρχή). Είναι λογικό αυτό που είπε. Το ξύλο της Αριστεράς έχει μια γκλαμουριά προοδευτισμού. Δεν έχει την αγένεια του αστικού ξυλοφορτώματος.

Πώς συμβαίνει, μετά από κάθε τρομοκρατικό κτύπημα να βγαίνει ωφελημένος ο Ερντογάν; Στοχοποιώντας προ καιρού τους Κούρδους σε τρομοκρατικό χτύπημα πήρε την άτυπη άδεια από την Δύση να προβεί σε γενοκτονία κατά των Κούρδων. Τώρα, θέλει να τιμωρήσει τους τζιχαντιστές και ετοιμάζεται να στείλει στρατό στην Συρία. Την ΜΙΤ, την έχω για όλα ικανή.

Αφού υποχρεώθηκε το κράτος να ξυπνήσει, μετά από δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο για την βρόμικη δράση ΜΚΟ στην Λέσβο, βγάζει τώρα λαγούς. Και σε άλλους κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Μυτιλήνης -σε βάρος πέντε αλλοδαπών εργαζόμενων σε δυο μη ΜΚΟ- για διευκόλυνση εισόδου παράνομων αλλοδαπών στην Ελλάδα.

Με τη συντριπτική πλειονότητα των προσφύγων να είναι άνδρες που μπορούν να πάρουν τα όπλα, απλές καθημερινές γυναίκες στην Συρία πολεμούν τους τρομοκράτες για να υπερασπίσουν την πατρίδα τους. Κι εμείς φροντίζουμε τους λιποτάκτες, με ελάχιστο ενδιαφέρον στους πατριώτες Σύρους που κάνουν το καθήκον τους.

Λομπίστικες εταιρίες στις ΗΠΑ, έναντι 100.000 περίπου δολ., ανέλαβαν να αλλάξουν την εικόνα του Γκρούεφσκι, και να συναντήσει Αμερικανούς αξιωματούχους. Συμπτωματικά, το αφεντικό της μιας ήταν γερουσιαστής, μαζί με τον Μπάιντεν, και τον «έπεισε» να συναντήσει τον Γκρούεφσκι. Τώρα, αν φτάνουν τα 100 χιλιάρικα για να βγει λευκή περιστερά ο Σκοπιανός δικτάτορας, είναι αμφίβολο. Θα χρειάζεται κάτι τις παραπάνω.

Τρέχα Αλέξη. Ο Μπορίσοφ ετοιμάζει τον «Bulgarian Stream» και ο δικός μας «Greece Stream» όπως τον ονειρεύτηκες, πάει περίπατο. Ο Μπορίσοφ υποστηρίζει ότι ο κόμβος «Μπαλκάν» στην Βάρνα, θα μπορεί να τροφοδοτείται από δύο υπεράκτιους αγωγούς από τη Ρωσία και το Αζερμπαϊτζάν, όπως και από τα τοπικά πεδία άντλησης της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.

Η Cosco είναι έτοιμη να επενδύσει 700 εκατομμύρια ευρώ για το λιμάνι του Πειραιά, αλλά ο Δρίτσας έχει άλλη άποψη. Όρισε Επιτροπή να επανεξετάσει το θέμα. Γιατί κοροϊδευόμαστε; Οι άνθρωποι από πιτσιρίκια παλεύουν να καταστρέψουν το αστικό κράτος για να εφαρμόσουν σοβιετικές μεθόδους, τι συζητάμε για ανάπτυξη;

Η Καϊλή είναι υποψήφια για το βραβείο Έρευνας και Καινοτομίας του Ευρωκοινοβουλίου, για την προώθηση πολιτικών που προάγουν την ανάπτυξη. Πέσαμε να το φάμε αυτό το κορίτσι επειδή δεν είχε φάτσα «προοδευτικιάς», αλλά αποδεικνύει ότι δεν «μασάει». Εγώ πάντως θα της έδινα το Βραβείο της Πατριώτισσας, γιατί  τα έβαλε και με τον Σουλτς, και με τον γ.γ. του ΝΑΤΟ, και με όσους αποκαλούν τα Σκόπια «Μακεδονία». Έβαλε τα γυαλιά σε «αντράκια» ευρωβουλευτές μας, που φαίνεται ότι αυτό το ζήτημα λίγους απασχολεί.

Ο Τραμπ πιστεύει πως το Παρίσι είναι πόλη στη Γερμανία. Σε tweet του αναφέρει πως "ένας άντρας πυροβολήθηκε σε αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι, η απειλή για τρομοκρατική ενέργεια είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Η Γερμανία είναι χάλια, μεγάλο έγκλημα. Να γίνετε πιο έξυπνοι". Καθημερινά αποδεικνύεται ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κατάλληλος για πρόεδρος των ΗΠΑ.