Skip to main content

Τα νέα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ στη ΔΕΘ

Στην 75η ΔΕΘ θα παρουσιαστεί το περίπτερο του ΟΠΑΠ, το οποίο θα είναι δείγμα των νέων πρακτορείων της εταιρίας, ενώ τα κέρδη του συγκεκριμένου πρακτορείου θα διατεθούν στην ενίσχυση μιας συγκεκριμένης
Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης και Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρίες του νομού Καβάλας αποφάσισε να διατεθούν τα κέρδη που θα προκύψουν από τα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της 75ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), ο ΟΠΑΠ Α.Ε., όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή του.

Στην 75η ΔΕΘ θα παρουσιαστεί το περίπτερο της εταιρίας, το οποίο θα είναι δείγμα των νέων πρακτορείων του ΟΠΑΠ. Το περίπτερό της στον εκθεσιακό χώρο θα είναι στο εξής μόνιμο και θα λειτουργεί καθόλη τη διάρκεια και των κλαδικών εκθέσεων που οργανώνονται από τη Helexpo, περίπου 200 ημέρες τον χρόνο. Τα κέρδη που προκύπτουν από τα παιχνίδια στο συγκεκριμένο πρακτορείο, σε κάθε διοργάνωση έκθεσης, σύμφωνα με απόφαση του δ.σ. της εταιρίας θα κατευθύνονται στην ενίσχυση μιας συγκεκριμένης κοινωνικής δράσης.

Στο πρότυπο πρακτορείο-περίπτερο της 75ης ΔΕΘ, μέσω πολλών τηλεοπτικών δεκτών, θα προβάλλονται ενημερωτικές ταινίες τόσο για τη νέα ενιαία εταιρική εικόνα του ΟΠΑΠ, τις χορηγίες της εταιρίας –σε κοινωνικό και αθλητικό επίπεδο– όσο και για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, ενώ θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση, μέσω του κλειστού δικτύου ενημέρωσης της εταιρίας, για την εξέλιξη των παιχνιδιών.