Skip to main content

Τα νέα πρόσωπα στη διοίκηση του ΕΦΚΑ και του ΕΤΕΑΕΠ

Η Επιτροπή του άρθρου 49Α του Κανονισμού της Βουλής ενέκρινε την πρόταση του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Αν. Πετρόπουλου

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή του άρθρου 49Α του Κανονισμού της Βουλής η πρόταση του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιου Πετρόπουλου, για τον διορισμό του Λάμπρου Σέμπου στη θέση του διοικητή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και του Νικόλαου Μπρίκη στη θέση του διοικητή του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ).

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, δημοσιοποιεί ένα σύντομο βιογραφικό των νέων διοικητών.

Συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Σέμπος, δικηγόρος με εξειδίκευση σε θέματα ατομικού και συλλογικού εργατικού δικαίου και εμπειρία στην επίλυση συλλογικών διαφορών εργασίας, κατείχε τη θέση υποδιοικητή στον ΕΦΚΑ από την 1η Ιανουαρίου 2017.

Ο Νικόλαος Μπρίκης, φυσικός, με δίπλωμα μηχανικού στα δίκτυα τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, διαθέτει πολυετή διεθνή εμπειρία ως επιτελικό στέλεχος, κυρίως, στον ιδιωτικό τομέα.