Skip to main content

Τα νούμερα του προϋπολογισμού δεν «βγαίνουν», τονίζει ο Παπαδημούλης

Για παραλογισμό έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την εσωκομματική κριτική που δέχεται η κυβέρνηση με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού.
Για παραλογισμό έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, σχολιάζοντας την εσωκομματική κριτική που δέχεται η κυβέρνηση με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

«Ο παραλογισμός οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να διατυπώνουν τις διαφωνίες τους στις κομματικές συσκέψεις ή να τα λένε και από το βήμα της βουλής και μετά να ψηφίζουν μπορεί να εκτονώνει όσους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ νιώθουν «σάντουιτς», αλλά τους πολίτες τους εκνευρίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

Αυτή η στάση εκτίμησε, οφείλεται στο ότι μεγαλώνει η αντίδραση ενός πολύ μεγάλου μέρους της βάσης του ΠΑΣΟΚ, βλέποντας, όπως είπε, «την κυβερνητική πολιτική να σαρώνει και να ισοπεδώνει όχι μόνο εισοδήματα αλλά και τα συμφέροντα και τις προοπτικές ζωής του κόσμου που ψήφισε την κυβέρνηση με άλλες προσδοκίες».

«Τα νούμερα του προϋπολογισμού δεν βγαίνουν», πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης, τονίζοντας παράλληλα ότι η αποτυχία της κυβέρνησης να πιάσει την φοροδιαφυγή, αλλά να κινητοποιήσει τις παραγωγικές επενδύσεις και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα οδηγεί «το κυβερνητικό δίλημμα ή μνημόνιο ή χρεοκοπία που κάποιους τους είχε πείσει, να αντικαθίσταται από μια εφιαλτική προοπτική και μνημόνιο και ελεγχόμενη χρεοκοπία».