Skip to main content

Τα σερραϊκά προϊόντα ταξιδεύουν στην Αθήνα

Στον σταθμό του Μετρό στην πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιηθεί από τις 22 μέχρι τις 25 Απριλίου Έκθεση σερραϊκών προϊόντων και παρουσίαση του νομού.
Στον σταθμό του Μετρό στην πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 22 Απριλίου Έκθεση σερραϊκών προϊόντων και παρουσίαση του νομού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Σερρών.

Την παραπάνω πρωτοβουλία πήρε το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και την Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Σερρών, ενώ τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν από την Υπουργό Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη παρουσία της Υφυπουργού Πολιτισμού, Άτζελας Γκερέκου και πολλών άλλων επισήμων από την πολιτική, πολιτιστική και επιχειρηματική κοινότητα.

Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τοπικά προϊόντα του νομού Σερρών, όπως ακανέ Σερρών, σερραϊκή μπουγάτσα κ.ά, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως λαϊκά δρώμενα, παραδοσιακοί χοροί κ.ά., από όλους τους σερραϊκούς συλλόγους της Αθήνας, αλλά και του νομού Σερρών.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα στις 22, 23, 24 και 25 Απριλίου 2010.