Skip to main content

Τα συγχαρητήρια μηνύματα της πολιτικής ηγεσίας στον Λευτέρη Πετρούνια

Πληθώρα συγχαρητηρίων τηλεγραφημάτων από την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας δέχεται ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας.

Τα συγχαρητήρια των εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου της χώρας έλαβε ο πλέον χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας που κατέκτησε απόψε την «κορυφή» στο αγώνισμα των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Αναλυτικά τα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα της πολιτικής ηγεσίας:

Προκόπης Παυλόπουλος

«Η κορύφωση της ήδη λαμπρής αθλητικής σας πορείας με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες σας αναδεικνύει σε πραγματικό υπόδειγμα Αθλητή αλλά και Ανθρώπου. Η Πατρίδα μας, και ιδίως η γενιά σας, είναι υπερήφανη για σας. Η Παναγία νάναι πάντα δίπλα σας και να σας δυναμώνει σ’ όλους τους μελλοντικούς αγώνες σας».

Αλέξης Τσίπρας 

«Συγχαρητήρια στον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια! Μας πρόσφερε μια αξέχαστη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό»

Κυριάκος Μητσοτάκης

«Φοβερός συνδυασμός δύναμης, ευλυγισίας και ψυχραιμίας!! Μπράβο Λευτέρη!!»

Πάνος Καμμένος

«Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια!!! Μπράβο!!! Η Ελλάδα δεύτερο χρυσό, ξεκινάμε πάλι…»

Βασίλης Λεβέντης

«Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους κρίκους. Ανήμερα της Παναγίας οι απανταχού Έλληνες γιόρτασαν μία ακόμη τεράστια επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού. Μπράβο Λευτέρη, για άλλη μία φορά ο Εθνικός μας Ύμνος θα ακουστεί από την Βραζιλία χάρη σε σένα!» 

Νέα Δημοκρατία

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας, κατακτώντας την κορυφή του κόσμου. Ο άθλος του Έλληνα Ολυμπιονίκη επιβεβαιώνει την τεράστια αξία του και τον εδραιώνει ως μία από τις σπουδαιότερες αθλητικές φυσιογνωμίες της χώρας μας. Ο Λευτέρης Πετρούνιας συμβολίζει την Ελλάδα της αξιοσύνης και της σκληρής δουλειάς. Συμβολίζει την Ελλάδα που αγωνίζεται και νικά. Λευτέρη έκανες για μία ακόμη φορά όλους τους Έλληνες υπερήφανους».

Ανεξάρτητοι Έλληνες

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο ελληνικός λαός άκουσε για ακόμη μια φορά σε αυτή τη διοργάνωση τον Εθνικό μας Ύμνο νοιώθοντας υπερηφάνεια και συγκίνηση. Ο Λευτέρης απέδειξε πως με πείσμα, σκληρή δουλειά και επιμονή μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να στεφθεί νικητής».