Skip to main content

Μηνύματα με νόημα για συμφωνία και επόμενη μέρα από Τσίπρα

Ο πρωθυπουργός με αναρτήσεις στο twitter δείχνει ότι θεωρεί τη συμφωνία δεδομένη και στέλνει μηνύματα για την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας.

Μετά τα θετικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Eurostat για το πρωτογενές πλεόνασμα και τις πληρoφορίες ότι στη σημερινή διαπραγμάτευση με τους δανειστές σχεδόν βγήκε «λευκός καπνός», ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στέλνει μηνύματα για την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας, δείχνοντας ότι θεωρεί τη συμφωνία δεδομένη.

Eπαναφέροντας ουσιαστικά αναφορές που είχε κάνει λίγο νωρίτερα στη συνέντευξη του στο Euronews, ο κ. Τσίπρας με μηνύματά του στο twitter τονίζει ότι πλέον προτεραιότητα πρέπει να αποτελέσει η ανάκαμψη της οικονομίας.

«Τούτη την ώρα, με την ελληνική οικονομία στο κατώφλι της εξόδου από την κρίση, χρειαζόμαστε ελάφρυνση του χρέους» αναφέρει στο ένα tweet του ο πρωθυπουργός για να προσθέσει λίγο αργότερα: «Τώρα πρέπει να εργαστούμε ώστε να ανακάμψει η οικονομία, να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των επενδυτών, να γυρίσουμε επιτέλους στην ανάπτυξη».

Ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι «οι Κασσάνδρες διαψεύδονται», για να προσθέσει, «Πετύχαμε πρωτογενές πλεόνασμα 0,7% έναντι του στόχου για έλλειμμα 0,25% διότι εργαστήκαμε με σχέδιο και επιμονή» τονίζει.