Skip to main content

Τα χρόνια προβλήματα του Νοσοκομείου Κιλκίς

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Αχιλλέα Καλεμκερίδη, απαιτείται , να λυθούν χρόνια προβλήματα.
Τ ο Νοσοκομείο του Κιλκίς καλύπτει τις υγειονομικές ανάγκες ενος μεγάλου Νομού της βορείου Ελλάδος .Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο αυτό , γνωρίζουν καλλίτερα απο οποιονδήποτε άλλον τα κενά και τι χρειάζεται για την αναβάθμισή του .

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Αχιλλέα Καλεμκερίδη,  απαιτείται, μεταξύ άλλων, να λυθούν χρόνια προβλήματα και στις προτάσεις του Σωματείου εντάσσονται:

Άμεση  πρόσληψη  του  αναγκαίου  μόνιμου  προσωπικού
Άμεση  ανάγκη  πρόσληψης  Διοικητικού, Παραϊατρικού  (Παρασκευαστές – Χειριστές Ακτινολογικών  Μηχανημάτων), Τεχνικού  προσωπικού
Άμεση  ανάγκη  αναμόρφωσης – τροποποίησης του Οργανισμού του  Νοσοκομείου
Έλεγχος στατικότητας και αντοχής του κτιρίου στέγασης των Διοικητικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος
Άμεση  ανάγκη εγκατάστασης πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης στις Διοικητικές  Υπηρεσίες, στις Αποθήκες και άλλους χώρους 
Ανάγκη  άμεσης κατασκευής Νοσηλευτικής πτέρυγας
Άμεση πρόσληψη Νευροχειρουργού, Νευρολόγου και Ψυχολόγου
Πρόσληψη Ιατρικού, Παραϊατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού για την εύρυθμη  λειτουργία των Κέντρων Υγείας Πολυκάστρου και Δροσάτου
Άμεση πρόσληψη οδηγών και τοποθέτηση συστήματος καταγραφής κλήσεων στο  ΕΚΑΒ Κιλκίς .
Άμεση ανάγκη δημιουργίας Μ.Ε.Θ.

Ανάγκη συνεχούς επιμόρφωσης και εκπαίδευσης του προσωπικού του Νοσοκομείου  σε  πρώτες βοήθειες, ΚΑΡ.ΠΑ και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως φωτιές , σεισμοί, εκκένωση του Νοσοκομείου κ.ά.

ΜΕ την ανάληψη της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας ξαναζεστάθηκαν οι ελπίδες των εργαζομένων αλλά και των Κιλκισιωτών για ένα καλλίτερο και αναβαθμισμένο  Νοσοκομείο.